Vergadermogelijkheden

Ook in de diverse vergaderzalen ervaar je de dynamiek van Sportcampus Zuiderpark. Deze ruimtes zijn dé plek voor uiteenlopende (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen. Van een vergadering met enkele personen tot een VIP ontvangst bij een topsportevenement. Dankzij flexibel in te delen ruimtes met alle moderne faciliteiten en de goede verzorging van onze cateraar hebben wij alles in huis om uw bijeenkomst naar een hoger plan te tillen.

Vergaderopstelling in vergaderruimte 1,2 en 3

 

 

Vergaderzalen begane grond

Op de begane grond, grenzend aan de centrale entree bevinden zich 3 vergaderruimtes van elk 35m2.

 

 

VIPterras Beachhal

Naast een ontmoetingsplek voor bezoekers aan de beachhal is deze ruimte zeer geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor grotere groepen. Er is ruimte voor 100 personen in theateropstelling. De beachbar grenst ook aan deze ruimte. Hierdoor ontstaat er een ideale combinatie voor bijvoorbeeld een personeelsbijeenkomst, presentatie of een feest.

Theateropstelling in VIPruimtes 2 en 3
VIPruimtes  Topsporthal

Vergaderen met uitzicht op het speelveld van de Topsporthal of gasten ontvangen tijdens een (top)sportwedstrijd? De VIP/vergaderruimte bij de topsporthal is flexibel in te delen, afhankelijk van uw wensen. De ruimte is op te splitsen in maximaal 5 ruimtes waarvan ruimtes 1 en 5 een oppervlakte van 35m2 bedraagt en ruimtes 2 t/m 4 50m2. Per ruimte is een vergaderopstelling van 6 tot 16 personen mogelijk.

Contactgegevens reserveren van een ruimte kunt u bij Sportverhuur@denhaag.nl  doen.
Voor advies over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Secretariaat.sportcampus@denhaag.nl  of via 070 305 21 01