Nieuws

Nieuws

Toegankelijkheid Sportcampus tijdens Invictus Games

Van 13 tot 22 april is het Zuiderpark hermetisch afgesloten. Dit betekent dat het gehele park in de hekken staat en dat er 4 ingangen zijn waar iedereen het park alleen te voet kan betreden.

Één van die ingangen is bij de parkeerplaatsen aan de Melis Stokelaan, waar u waarschijnlijk in de normale situatie ook het park binnenkomt. Bij deze entree, ter hoogte van Atletiek Vereniging Sparta staan tenten, waar een veiligheidscontrole  wordt uitgevoerd bij iedereen die het park wil betreden.

De veiligheidscontrole houdt in:
➢ Legitimatiecheck (vanaf 13 jaar) en namen registratie (via QR code)
➢ Tassen moeten door de x-ray (tassen groter dan 60×40 mogen het park niet in)
➢ Iedereen moet door veiligheidspoortjes of kan te maken krijgen met een handmatige scan

Dit kan dus extra tijd in beslag nemen. Houd hier rekening mee. Verder is het park voor iedereen toegankelijk en zijn er geen kaarten/accreditaties nodig om het evenemententerrein (het park) op te komen.

Parkeren rondom het Zuiderpark (o.a. de parkeerplaats Melis Stokelaan) is (bijna) niet mogelijk.
➢ P1 blijft openbaar, gezien de parkeerdruk is onze verwachting dat dit gedeelte dagelijks snel vol komt te staan. P2 en P3 worden vanaf 14 april afgezet door de organisatie van de Invictus Games. Hier kan alleen geparkeerd worden met een parkeerkaart.
➢ Kiss & Ride mogelijkheden bij de parkeerplaats Melis Stokelaan zijn wel gecreëerd, dit is voor het gebouw van de gouden wok.
Het alternatief is parkeren bij Parking Leyweg 1: 170 z, Hengelolaan, 2545 JS Den Haag

U bent uiteraard van harte welkom in het park bij alle side events en in onze accommodatie (lof) voor een hapje en een drankje.
Wedstijden (sportzalen) zijn alleen toegankelijk als u een ticket heeft. Deze zijn te verkrijgen via: https://invictusgames2020.com/tickets/