Nieuws

Nieuws

Ooievaarspashouders en Bewoners dag

Welkom namens Sportcampus Zuiderpark! Op deze bijzondere dag, tijdens het EK Beachvolleybal, ontvingen wij bewoners en ooievaarspashouders uit de directe omgeving van het Zuiderpark hier op Sportcampus Zuiderpark. Een van de doelen van Sportcampus Zuiderpark is om de wijken te betrekken bij de campus, hiervoor hadden wij vandaag een speciaal programma voor onze buren georganiseerd.

Om half twaalf uur verwelkomden we onze buren in de ontvangsthal van Sportcampus Zuiderpark. Vervolgens werden ze uitgenodigd om in het beach bar te verzamelen waar sprekers Frans van de Ven (Gemeente Den Haag) en Frans Muizer (Nevobo) de aanwezigen verwelkomden in ons mooie campus. Daarna werden onze gasten onder begeleiding van medewerkers van de gemeente Den Haag en Nevobo rondgeleid door de sportcampus waar ze al onze hot-spots konden zien en zeker voelen (aangezien het binnen lekker fris is!!).

Na de rondleiding konden onze gasten deel nemen aan een beachvolleybal clinic verzorgd door de Beachvolleybal School gevestigd in Sportcampus Zuiderpark in onze indoor beachhal. Een mooi moment om kennis te maken met beachvolleybal onder professionele begeleiding. Om het dag mooi af te ronden mochten de bewoners het EK Beachvolleybal stadion in om naar het EK te kijken, te genieten van het weer en dit allemaal bij hen om het hoek.

Zelf ook benieuwd naar het EK Beachvolleybal? Kom dan langs!

Sporten in Sportcampus Zuiderpark? Check onze website verder naar de mogelijkheden.