Over Sportcampus Zuiderpark

Kom verder

Sport is een belangrijke krachtbron. Sporten maakt je gezonder, socialer, gelukkiger en je krijgt er meer energie van. De bron voor die energie is Sportcampus Zuiderpark. Hier brengen de gemeente Den Haag, De Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan heel Den Haag in beweging. Tegen iedereen die een hart voor sport heeft, zeggen we ‘Kom verder’.

Toonaangevend centrum

Om te sporten, lekker te bewegen, om te kijken naar sporters in actie of een sportopleiding te volgen. Sportcampus Zuiderpark is een toonaangevend sportcomplex met faciliteiten voor veel verschillende sporten. Daarnaast is het een kenniscentrum met sportopleidingen, onderzoek en innovatie.

Teamwork

Ook ben je welkom om jezelf naar een hoger (sport)level te tillen. Een betere conditie? Een betere prestatie? Een hoger niveau vraagt om teamwork. Op onze campus vind je een scala aan sportverenigingen en sportorganisaties.

Haagse hart van de sport

Door deze mix ontstaat een inspirerende en bruisende ontmoetingsplaats voor de sport. Een plek waar je verder komt. Als sportliefhebber, student, (top)sporter of professional. Onze campus is dan ook een en al dynamiek. Een snelkookpan voor talent en innovaties waar de sport in de volle breedte van profiteert. Samen brengen we Den Haag in topconditie. Ervaar het zelf, en kom verder!