Nieuws

Nieuws

Kom in de kerstvakantie als omwonende van Sportcampus Zuiderpark gratis als VIP naar het DELA Beach Open Volleybal

Beste omwonende van Sportcampus Zuiderpark,

Kom in de kerstvakantie als omwonende van Sportcampus Zuiderpark gratis als VIP naar het DELA Beach Open Volleybal.

De absolute wereldtop strijden tijdens de kerstvakantie van 2-6 januari 2019 voor punten in de World Tour en jij als omwoner van Sportcampus Zuiderpark kan daar bij zijn!

Op woensdag 2 januari 2019 bieden we jou gratis de mogelijkheid om samen met jouw gezin dit evenement te beleven. Niet alleen kijken, ook zelf volleyballen is mogelijk!.

De dag begint om 13:00 op Sportcampus Zuiderpark met een lunch en een speciale rondleiding waarbij je alle ins en outs ziet van Sportcampus Zuiderpark. Na de rondleiding kan je zelf deelnemen aan de volleybalactiviteiten.

Daarna ontvang je jouw ticket(s) om gratis de wedstrijden van die middag en avond te bekijken in de tosporthal van Sportcampus Zuiderpark.

Programma woensdag 2 januari 2019
13.00-14.00        Inloop en lunch

14.00-15.00        Rondleiding Campus

15.00-16.00        Zelf meedoen bij volleybalactiviteiten

Bekende (oud) speler geeft samen met mascotte Spike een clinic!

16.00-21.00        Wedstrijden kijken

Ben jij erbij?
Jij maakt kans om een vrijkaart te winnen voor jezelf en evt. je gezin (maximaal 4 per aanmelding). Schrijf je nu in op deze pagina.

Er is plek voor maximaal 100 omwonenden die gratis als VIP aan dit programma kunnen deelnemen, vol is vol.  Kinderen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee. De winnaars krijgen later de bevestiging per e-mail toegestuurd.

Jij bent er toch ook bij op 2 januari 2019?

Gemeente Den Haag

Organisatie DELA Beach Open Volleybal