Nieuws

Nieuws

Geweldige sfeer met TeamNL Fed Cup

Het TeamNL Fed Cupteam speelde op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in de kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals thuis tegen Wit-Rusland. De winnaar van deze ontmoeting plaatste zich voor de eerste editie van de Fed Cup Finals in april in Boedapest en helaas werd dat Wit-Rusland. Een weekend tennissen eindigde uiteindelijk in een beslissende tiebreak derde set in het dubbelspel. In de singles had Kiki Bertens op beide dagen super knap haar duel gewonnen, Arantxa Rus lukte dat twee maal net niet. En dus moest de dubbel de beslissing brengen. Naast Demi Schuurs vocht Kiki Bertens voor elke bal, in de tiebreak moesten ze zich bij 10-8 jammer genoeg gewonnen geven.

In de week voorafgaand aan de wedstrijden, trainden de dames onder leiding van bondscoach Paul Haarhuis al dagelijks in de Sportcampus. ‘s Avonds waren er clinics voor diverse groepen, vele Haagse tennissers konden door hun aanmelding even genieten van de speciaal gemaakte gravelbaan in de Topsporthal.

Een prachtweek, met dank aan ons Fed Cup Team en de KNLTB. Den Haag heeft genoten van elk moment, de zaal ging uit zijn dak en was volledig oranje. Een week en weekend op trots op te zijn!