Contact en bereikbaarheid

Contact en bereikbaarheid

Sportverhuur

Voor info over verhuur van zalen en vergaderruimtes in Sportcampus Zuiderpark kun je terecht bij de afdeling Sportverhuur van gemeente Den Haag:
070 353 72 52
sportverhuur@denhaag.nl
sport.denhaag.nl

Leveranciers ingang

Kom je goederen afleveren of ophalen dan kunt u de leveranciersingang gebruiken en tot aan de expeditiedeuren rijden. Benader hiervoor het Zuiderpark via Soestdijksekade/ Veluweplein. Via deze locatie in Google maps benader je vanzelf de goede kant van het Zuiderpark. Bij aankomst kan je bij de aanwezige pollers gebruik maken van de intercom die verbonden staat met onze receptie.

Bereikbaarheid

Met het OV

Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark.
Pak tram 9 richting Vrederust (halte Zuiderpark), tram 16 richting Wateringen (halte Loevesteinlaan) of bus 26 richting Zuiderpark.
Vanaf station Rijswijk neem je bus 50 of 51 richting Grote Markt, halte Veluweplein.

Met de auto

Voor je navigatiesysteem kun je het best Mr. P. Droogleever Fortuynweg 69 aanhouden. Vanaf het Prins Clausplein is de handigste route via afrit 11, Rijswijk. De Prinses Beatrixlaan brengt je in één rechte lijn naar het Zuiderpark.

Met de fiets

Door de fijne ligging midden in het Zuiderpark is de Sportcampus goed te bereiken via alle ingangen van het park. Let uiteraard wel een beetje op de wandelaars als je fietst door het park. Bij Sportcampus Zuiderpark zijn voldoende fietsenstallingen.

Parkeren

De beste manier om naar Sportcampus Zuiderpark te komen is met het openbaar vervoer. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens met het openbaar vervoer verder te reizen naar het Zuiderpark. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Mocht je toch met de auto direct naar de Sportcampus komen, dan zijn er in en rond het Zuiderpark in totaal 650 parkeerplaatsen aan de kant van de Melis Stokelaan. Daarnaast liggen de parkeergarages Leyweg 1 (Leyweg 791, 650 parkeerplaatsen) en Leyweg 2 (Hengelolaan 170Z, 350 parkeerplaatsen) in de nabije omgeving. Vanaf parkeergarage Leyweg 1 is het 20 minuten lopen, of 5 minuten met het openbaar vervoer. Vanaf parkeergarage Leyweg 2 is het 15 minuten lopen.

Toegankelijkheid

Sportcampus Zuiderpark is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel, de sporthallen en tribunes zijn bereikbaar via een lift. Deze bevinden zich net achter de receptie bij de Hoofdingang. Er is een verschoonruimte aanwezig, om deze ruimte te kunnen gebruiken, graag even melden bij de receptie.

Er zijn invalideparkeerplaatsen op het grote parkeerterrein dat vanaf de Melis Stokelaan bereikbaar is en er zijn ook zeven plekken beschikbaar direct naast de Sportcampus. Hiervoor neem je de ingang via de Moerweg/Troelstrakade en meld je je bij de pollers. Gebruik op de navigatie Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 als adres om bij de pollers uit te komen. Voor het grote parkeerterrein nr. 69.

Route binnen het park

Kom je vanaf de parkeerterreinen aan de Melis Stokelaan, ga dan linksom voor de hoofdingang van de scholen en de sportzalen en volg je ‘Hoofdingang’. Voor de kantoren van de partners – B&B Healthcare, HMC, SWSDH, NeVoBo, Adviesraad voor Sport en Gemeente Den Haag – loop je rechtsom en volg je ‘ingang Oost’.