Nieuws

Nieuws

Community Volleybal Tournament

 

Van 23 sept t/m 5 okt vindt in Nederland en Polen het WK Volleybal plaats. En hoewel Den Haag geen speelstad is, zijn we als topsportstad nauw betrokken en organiseren we op 7 oktober een open toernooi in het kader van dit WK. Sportcampus Zuiderpark is namelijk de trainingslocatie voor de landen die meedoen aan de 2e ronde van het WK in Rotterdam. Dat betekent dat in de week van 3 t/m 10 oktober dagelijks diverse landen in Den Haag trainen in de topsporthal. Het is een geweldig eer dat we als Den Haag al deze internationale topteams over de vloer krijgen. Heel Den Haag, met of zonder volleybalervaring, wordt uitgenodigd om zelf mee te doen aan het op 7 oktober, waarmee kaarten te winnen zijn voor het WK!

Het toernooi is bedoeld voor alle leeftijden en alle niveaus. Meld je individueel aan of met een team. Min. 4 spelers. We spelen met max. 6 spelers op het veld, meer wisselspelers is toegestaan.

7 Oktober
18:00-22:00
Sportcampus Zuiderpark, Beachvolleybal hal

– Gratis deelname
– Voor deelname stuur je een mail naar victor@victorysport.nl
– Sluiting voor aanmelden is zondag 2 oktober

— ENGLISH —
The Hague in cooperation with the Dutch Volleyball Federation are celebrating the Women’s World Championships being played in the Netherlands (Sept 23-Oct 15) through offering a chance for the international and expat community in and around The Hague to come together and enjoy a fun and social beach volleyball tournament. The tournament is open to all ages and levels and will be held at the impressive indoor beach volleyball courts at Sportcampus Zuiderpark on Friday 7 October.

THE PRIZE FOR THE WINNING TEAM WILL BE BEING HELD ON 9th OF OCTOBER IN ROTTERDAM!
– There are no costs to enter the tournament
– To enter the tournament please send an email to victor@victorysport.nl
– The entry deadline is Sunday 2 October
#wkvolleybal2022