Nieuws

Nieuws

Clinic rolstoelvoetbal

Op 25 maart was er een clinic rolstoelvoetbal in ons Sportcampus Zuiderpark, georganiseerd door Haag88. Dit was een moment om kennis te maken met de sport Kickit en AmiGo de Voetbalschieter.

Voetbal, nummer 1 sport wereldwijd, kan op dit moment niet door iedereen beoefend worden, daar brengen ze met Kickit verandering in! Kickit is rolstoelvoetbal, dé vorm van voetbal waar iedereen mee kan doen! Je speelt Kickit met AmiGo de Voetbalschieter, een sporthulpmiddel dat aan de voorkant van een rolstoel bevestigd kan worden. De AmiGo kan ballen oppakken, ballen vasthouden, de bal met verschillende snelheden wegschieten en de bal afpakken van andere spelers.

Haag88 is een sportvereniging voor mensen met en zonder lichamelijke beperking en ze hebben de intentie om in de komende maanden een Kickit team in Den Haag op te zetten.Samen wekelijks voetballen, plezier maken daar draait het om! In de toekomst hopen ze ook andere Kickit teams tegen te komen op toernooien.
Wil jij deel uitmaken van het Kickit team van Haag88, neem dan snel contact met ze op via ag.vanthoog@haag88.nl

@unieksporten @beweegloketdenhaag @sportinnovator @gehandicaptensportnl @cruyfffoundation @fonds_gehandicaptensport @fondsgehandicaptensport @dirkkuytfoundation @dirk.kuyt.foundation @beweeglab @tech2playnl @voorall_
#innobeweeglab #specialheroes #tech2play #rolstoelvoetbal #gamification