Nieuws

Nieuws

Sportcampus genomineerd voor Beste Gebouw van het Jaar

Sportcampus Zuiderpark is een van de 9 gebouwen die genomineerd zijn voor de titel ‘BNA Beste Gebouw van het Jaar 2018’ van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. Stemt u ook op Sportcampus Zuiderpark? Stemmen kan tot 1 mei 2018.

Sportcampus Zuiderpark is een duurzaam ontwerp van FaulknerBrowns en richt zich op sportbeoefening, sportonderwijs en sportwetenschap. Het is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan.

Strandsporthal en Wall of Fame

Sportcampus Zuiderpark wordt gebruikt bij toonaangevende internationale sportevenementen, zoals de Grand Prix Judo of het DELA Beach Open. De sportcampus heeft een unieke strandsporthal. Sinds kort heeft het gebouw ook een Wall of Fame met namen van meer dan 160 bekende Haagse sportkampioenen.

Stem nu

Breng uw stem uit voor 1 mei 2018 via de website gebouwvanhetjaar.nl/publieksprijs-2018 en misschien wordt Sportcampus Zuiderpark wel het ‘Beste Gebouw van het Jaar 2018’! Na de bekendmaking op 18 mei worden 10 stemmers beloond met een exclusieve rondleiding door het winnende gebouw.

Prijs voor architectenbureaus

De prijs BNA Beste Gebouw van het jaar wordt sinds 2006 uitgereikt door de branchevereniging. De prijs is bestemd voor architectenbureaus die opdrachtgevers en samenleving meerwaarde bieden. Recente winnaars waren onder meer de stations van Breda en Rotterdam en parkeergarage Kustwerk Katwijk.

Meer informatie op www.gebouwvanhetjaar.nl.