Nieuws

Nieuws

Eerste jeugdafdeling beachvolleybal opgericht in Sportcampus Zuiderpark

Woensdag 25 oktober starten de eerste trainingen van de nieuwbakken jeugdafdeling van de Beachvolleybalschool in de Sportcampus Zuiderpark. Ervaring met (beach)volleybal is geen vereiste. De leeftijd voor de beachers ligt tussen de 12 t/m 15 jaar.

Mede-eigenaar van de Beachvolleybalschool Tijmen Companjen vertelt: “In de zomer zien we al een ontwikkeling dat steeds meer jonge meiden en gasten de weg naar het strand weten te vinden. Ze kiezen beachvolleybal als hoofdsport, maar soms ook als 2e sport naast de sport die ze al doen. En het mooie is dat je, om mee te kunnen doen, helemaal geen volleybalervaring hoeft te hebben. Dat gaan we je gewoon leren”.

Sinds juni 2017 is de Sportcampus Zuiderpark geopend. In deze nieuwe sportaccommodatie wordt ook getraind door alle nationale selecties beachvolleybal, waaronder Olympische medaillewinnaars Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen.

De jeugdtrainingen vinden elke woensdag plaats van 18.00 tot 19.30 uur in de Sportcampus Zuiderpark. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen over de mogelijkheden met De Beachvolleybalschool via info@beachvolleybalschool.nl of 06-24699890.