Contact & bereikbaarheid

Contact & bereikbaarheid

Bezoekadres

Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan!)
2533 SR Den Haag

 

Sportverhuur (gemeente Den Haag)

Info over verhuur zalen en vergaderruimtes:
070 353 72 52
sportverhuur@denhaag.nl

 

Bereikbaarheid

Wegens beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark, raden wij je aan om met het openbaar vervoer naar Sportcampus Zuiderpark te komen.

Met de trein

Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark. Pak tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen of bus 26 richting Zuiderpark.

 

Met de bus

Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt bus 26 richting het Zuiderpark.

 

Met de tram

Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekken tram 9 (Vrederust) en tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

 

Met de fiets

Bij Sportcampus Zuiderpark zijn voldoende fietsenstallingen.

 

Parkeren

De beste manier om naar Sportcampus Zuiderpark te komen is met het openbaar vervoer. Reist u toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens met het openbaar vervoer verder te reizen naar het Zuiderpark. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Mocht je toch met de auto direct naar de Sportcampus komen, dan zijn er in en rond het Zuiderpark in totaal 650 parkeerplaatsen. Daarnaast liggen de parkeergarages Leyweg 1(Leyweg 791, 650 parkeerplaatsen) en leyweg 2 (Hengelolaan 170Z, 350 parkeerplaatsen) in de nabije omgeving. Vanaf parkeergarage Leyweg 1 is het 20 minuten lopen, of 10 minuten met het openbaar vervoer. Vanaf parkeergarage Leyweg 2 is het 15 minuten lopen.